“Početak naše priče seže u šezdesete godine prošlog stoljeća, kada moj otac Ivan otvara prvi frizerski salon u Vitini. Od tada kontinuirano usavršavamo naše vještine prateći i ispraćajući sve trendove koji su se svih ovih godina izmjenjivali. Upravo zbog toga naš studio je nesvakidašnji spoj tradicije i tima entuzijasta spremnih da Vaše snove pretvore u savršeni look.”

Johhan Armando Bebek

Hair Boss je moderan frizerski studio za žene i muškarce – naš kreativni tim stručnjaka će Vas u ugodnoj atmosferi našeg studija spremno dočekati s novim idejama. Svojim klijentima želimo uvijek osigurati najbolju kvalitetu, zbog čega koristimo proizvode najpopularnijeg branda u svijetu profesionalnih proizvoda za kosu – JOICO.

Otkrijte umjetnost zdrave kose

Joico proizvodi za vas će učiniti puno više od toga da će Vaša kosa izgledati dobro. Oni ujedno obnavljaju, rekonstruišu i štite kosu, ostavljajući je zdravijom i jačom nego ikada prije.

Zdrava kosa je jednostavan i logičan rezultat poslije upotrebe Joico proizvoda. U isto vrijeme to je sjajna, elastična i podatna kosa, koja je nježna na dodir i otporna na oštećenja. Ustvari, to je kosa o kojoj ste oduvijek sanjali.

U čemu je tajna? Svi Joico proizvodi sadrže jedinstveni Bio-Advanced Peptide Complex. Formuliran s keratin proteinima, on obnavlja i štiti kosu od iznutra prema vani. Kompleks prodire u kompletnu strukturu kose, te nudi kompletno rješenje za obnavljanje kose.

Hair Boss

Kontaktirajte nas

Adresa

Stube b.b. Ljubuški, 88320

Kontakt broj

039 833 409
063 935 444

Radno vrijeme